• Onderhoud & herstellingen

  Bij Autobedrijf Rapid kan u terecht voor het onderhoud van uw wagen van ieder merk. Onze mekaniekers zijn ervaren vakmannen, die permanent opleiding krijgen van Bosch Car Service. Zo zijn wij altijd mee met de laatste nieuwe toepassingen en is onze expertise up-to-date.

 • Carrosserie

  In de eigen carrosserieafdeling van Autobedrijf Rapid kan U terecht voor een onberispelijke  herstelling van kleine of grote ongevallen.

  Met veel vakwerk, precisie en geduld herstellen onze koetswerkherstellers  uw auto. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen, zo blijft u garantie behouden. Wij verzorgen de contacten met experts en makelaars. Alles wordt door ons geregeld en u kan indien nodig beschikken over een gratis vervangwagen.

  Ons team is uitgerust om dit  voor alle mogelijke automerken te doen.

  Wij zijn erkend door verschillende verzekeringsmaatschappijen.

 • Mobiliteitsoplossing

  Bij een kleine herstelling kun u bij ons een tasje koffie drinken en de krant lezen in een rustige zone in de showroom.
  Wij bieden u ook een haal-en brengservice voor herstelling en onderhoud van uw wagen.

  Voor grote werken stellen wij gratis een vervangwagen ter beschikking. U kan deze reserveren bij het maken van uw afspraak.

 • Wisselstukken

  Wij hebben een heel grote voorraad Nissan onderdelen op voorraad. Contacteer ons magazijn om deze voor u te laten klaarleggen.

 • Bandenservice & opslag

  Uiteraard helpen wij u graag om het rijden met uw Nissan zo aangenaam en veilig  mogelijk te maken. Wij geven u graag advies over de aankoop van zomer- of winterbanden.
  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

  Doe beroep op ons bandenhotel. Wij stockeren uw banden aan een forfaitaire prijs 1 maal per jaar. (40 euro per jaar of 20 euro per seizoen)